Honselersdijk, 28 november 2013. FloraXchange is continu in beweging. Naast SDF, Match Online, Navision en PlantCommerce is TSD nu ook gekoppeld aan FloraXchange. Voor buitengoedkwekers is dit goed nieuws. Door de directe koppeling tussen TSD en FloraXchange kunnen zij vanuit hun eigen software hun actuele aanbod bijhouden op FloraXchange.

Steef van WTM de Boer is erg enthousiast over de koppeling. ‘In het verleden werkte wij al met FloraXchange maar sinds de koppeling tussen TSD en FloraXchange staat ons totale aanbod online. Het voorraadbeheer wordt nu op één centrale plek bijgehouden. Ik stuur iedere week via een quote bericht mijn aanbod door naar FloraXchange waarmee alles weer up to date is. Duidelijk een win-win situatie’.

FloraXchange
FloraXchange is een online communicatieplatform dat kwekers ondersteunt in het verspreiden van het specifieke aanbod. Kwekers houden op FloraXchange hun assortiment bij en van daaruit wordt het specifieke aanbod kenbaar gemaakt aan de kopers waarmee hij is gekoppeld. De koper wordt zo continu op de hoogte gehouden van de catalogus en aanbodsgerelateerde zaken van de kweker. Meer informatie over FloraXchange vindt u op: www.floraxchange.nl