Webdesigner

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waar je je creatieve skills kwijt kan? Lees dan snel verder, want wij zijn hard op zoek naar een webdesigner. Samen met andere creatieve collega’s werk je aan verschillende online concepten. Je zorgt ervoor dat een ontwerp tot leven komt als website of webapplicatie en weet deze goed te laten werken op verschillende resoluties en devices. Je weet hoe je een website gebruiksvriendelijk en SEO-technisch in moet richten. Je vindt het tevens interessant om de laatste trends op webgebied in de gaten te houden om ervoor te zorgen dat je deze ontwikkelingen door kan voeren in een vernieuwend ontwerp voor een opdrachtgever, zonder dat je de huisstijl uit het oog verliest.

Wat ga je doen?

Jij:

- Vindt het leuk om websites te ontwerpen en hebt oog voor detail, grafische kwaliteit en technische specificaties.
- Zoekt continue de grenzen op van HTML en CSS.
- Weet of bent nieuwsgierig naar hoe je Javascript kan toepassen om websites tot leven te brengen (pré).
- Weet hoe je een responsive website bouwt die functioneert op verschillende devices.
- Kan overweg met Photoshop.
- Bent niet bang om klanten te woord te staan over de voortgang van het project waaraan jij werkt.
- Bent een enthousiaste, creatieve, resultaatgerichte en flexibele teamspeler.
- Kunt een portfolio laten zien met recent gemaakt werk.

Wat maakt werken bij ons zo leuk?
Je hoeft als webdesigner niet bang te zijn om met oude technieken te werken. Wij werken namelijk sinds kort met Lumen (Content Management Systeem), waardoor we zonder hulp van een developer functionaliteiten in kunnen bouwen. Hierdoor zijn we als webteam flexibel en hebben veel mogelijkheden om voor onze klanten een mooie website te maken naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen. Jouw werkweek ziet er zeer afwisselend uit, want je gaat ook aan de slag voor GreenXchange en FloraXchange om bijv. een banner te ontwerpen. Daarnaast werken we met een jong team en houden er niet veel regels op na, onze cultuur van vrijheid en verantwoordelijkheid bepaalt onze manier van werken omdat wij denken dat dit het beste werkt.

Wat wij bieden:
- Een uitdagende baan met veel vrijheid bij een bedrijf dat bekend staat om zijn innovatieve en betrokken karakter.
- Een salaris waar je blij van wordt.
- Goede arbeidsvoorwaarden.
- Goede informele werksfeer.
- De ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Enthousiast?
Solliciteer dan snel! We ontvangen graag via vanja@jem-id.nl een beknopte motivatie, je portfolio en je CV. Uiteraard horen we graag wat jou uniek maakt en waarom wij je zeker uit moeten nodigen voor een gesprek onder het genot van een heerlijk kopje koffie.