Informatie presentatie Plantarium

Op 25 en 26 augustus is FloraXchange te vinden op Plantarium, dé internationale vakbeurs voor de Boomkwekerij in Boskoop. Ruim een jaar geleden zijn wij vanuit FloraXchange met FloraXchange Services gestart. FloraXchange Services heeft als doelstelling om de handel tussen diverse regio’s en Naaldwijk te bevorderen door het proces heel efficiënt in te richten. Op Plantarium zullen wij diverse presentaties geven over de mogelijkheden en voordelen om als kweker met FloraXchange te werken. Voordelen zijn o.a. gegroepeerd transport richting Naaldwijk, het verwerken van bestellingen en het afhandelen van stickers.

In de afgelopen tijd is FloraXchange Services uitgerold in de regio Boskoop en Venlo en zijn er door de deelnemende kopers ruim 11.000 bestellingen gedaan bij ruim 40 kwekers. Tijdens de presentaties zullen we meerdere ervaringen delen van de afgelopen tijd en geven we een vooruitblik over de verdere uitrol van FloraXchange Services.

Na de informatieve sessie bieden wij uiteraard ook de gelegenheid om vragen te stellen of je in te schrijven voor FloraXchange Services.

Dagen en tijden

Zowel op donderdag- als op vrijdagochtend zijn wij aanwezig op Plantarium. Een presentatie zal ongeveer een uur in beslag nemen, waarna er nog genoeg tijd is om deel te nemen aan de beurs. In totaal zullen wij vier presentaties in Meetingroom 1 geven:

Donderdag 25 augustus:
- 9:30 - 10:30 uur
- 11:00 - 12:00 uur

Vrijdag 26 augustus:
- 9:30 - 10:30 uur
- 11:00 - 12:00 uur

Aanmelden presentatie

Geïnteresseerd om bij één van de presentaties aanwezig te zijn? Stuur een e-mail naar info@floraxchange.nl met de volgende informatie:

Naam:
Bedrijfsnaam:
Hoeveel personen:
Gewenste dag en tijd:

Voor meer informatie over de presentatie of over FloraXchange Services kun je terecht bij  Jan van der Lans via jan@floraxchange.nl of via 0174-725490.